Pulterrum hos Dit Pulterkammer
– i Aarhus, Randers og Kolding

Plads til både pulterrum og professionelt lagerhotel

Hos Dit Pulterkammer lever vi af at give vores kunder plads til at udfolde sig. Det gælder både erhvervskunder og private, som lejer et pulterrum i vores afdelinger i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers eller Kolding.

Vi tilbyder fleksible løsninger og pulterrum, der matcher såvel professionelle behov for lager som private behov for ekstra plads til havemøblerne og skiene – eller til hele dit indbo, mens du rejser jorden rundt.

Pulterrum med plads til fleksibilitet

Pulterrum hos Dit Pulterkammer er sikre og solide. Dit pulterrum er bygget af massive trapezprofil stålplader overdækket af metal, og alle pulterrummene er opvarmede, så dine ting står tørt, rent og sikkert.

Den ydre sikkerhed er naturligvis også i top:
 

  • Videoovervågning, hegn og el-porte sikrer, at uvedkommende ikke får adgang til Dit Pulterkammers anlæg
  • For at få adgang til anlæggene kræves en personlig, femcifret kode
  • Du bruger din egen lås til dit personlige opbevaringsrum


Den stramme sikkerhed betyder ikke, at vi er gået på kompromis med fleksibiliteten: Du har adgang til dit pulterrum syv dage om ugen, 17 timer i døgnet – mellem 6.00 og 23.00.

I vores afdeling i Aarhus Nord og Randers er det også muligt at få et lagerrum med 24-timers adgang.

Book dit pulterrum online og få 10% online rabat

Med vores online booking kan du med et enkelt klik booke et pulterrum, lige når det passer dig. Hvis du booker online, giver vi dig oven i købet 10% online rabat i hele lejeperioden.Du er også altid velkommen til at henvende dig personligt hos Dit Pulterkammer eller ringe på telefon 8 og få en snak om dit behov for opbevaring. Vi rådgiver dig om størrelsen på opbevaringsrum og finder sammen frem til et pulterrum, der matcher dine behov. Find din afdeling her.

 

Pulterrum til billig pris

Dit Pulterkammer skaber plads – også i økonomien

Hos Dit Pulterkammer kan du leje dit pulterrum til fornuftige priser. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister – og du kan hurtigt og nemt skifte til et andet rum, hvis dine behov ændrer sig.

Det er ikke alle forsikringer, der dækker dit indbo uden for hjemmet. Derfor er det en god ide at undersøge muligheden for et godt forsikringstilbud, der dækker værdien af dine ting i dit opbevaringsrum ved tyveri, brand og vandskade.

 

Pulterrum i Aarhus - spar mindst 25%

Del siden: