Om Dit Pulterkammer i Aarhus, Randers og Kolding

Dit Pulterkammer har plads til opbevaring af næsten alt

Dit Pulterkammer er en Self Storage virksomhed der tilbyder opbevaring til private og lagerhotel til virksomheder. Vi har fem anlæg fordelt med tre i Aarhus, et i Randers og et i Kolding. Dit Pulterkammer er den ideelle løsning for både private og virksomheder, der mangler plads til opbevaring. Vi prioriterer placering af anlæggene højt og sørger for, at der altid er nem adgang til dit opbevaringsrum. Anlæggene hos Dit Pulterkammer er placeret tæt på kundernes bo- eller arbejdsområder.

Hos Dit Pulterkammer er konceptet Self Storage, hvor du som kunde selv sørger for at bringe, placere og igen hente din opbevaring. Dit Pulterkammer stiller de nødvendige hjælpemidler til rådighed for transport af dine ting. Det vil sige rullevogne, sækkevogne, stige osv. Prøv evt. vores rum og prisberegner og få en fornemmelse af hvor stort et pulterkammer du har brug for.

Dit Pulterkammer – et fleksibelt og sikkert anneks
Du kan faktisk betragte Dit Pulterkammer som en slags anneks til din bolig eller din virksomhed. Et anneks til din opbevaring, du kan få i forskellige størrelser, for kortere eller længere tid – og beliggende i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers eller Kolding.

Hvis du er i nærheden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores anlæg eller ringe på 87 37 02 03 alle dage mellem 06:00-23:00. Du kan også booke og betale online for dit opbevaringsrum og derefter flytte ind med det samme.

Elektronisk adgangskontrol ved ind- og udgang sikrer adgang i anlæggenes åbningstider fra kl. 6.00-23.00 alle ugens dage. Vores opbevaringsrum er bygget af massive trapez profil stålplader, og overdækkes af metal-net. På selve opbevaringsrummet sikrer du dig med en solid hængelås.

Udvendigt er bygningerne hegnet ind, og en elektronisk port sikrer, at kun personer med ærinde på anlæggene får adgang til området. Ligeledes er bygningerne ind- og udvendigt videoovervåget.

Vi udfylder tomrummet …

Har du brug for opbevaring, fordi tilværelsen har budt på uventede udfordringer? Måske fordi du har fraflyttet lejligheden, men mangler plads til opmagasinering, mens du venter på at kunne flytte i drømmeboligen? Fordi din webvirksomhed er blevet en fantastisk succes? Eller måske fordi en af dine nære er flyttet på plejehjem, og I har brug for god tid til at sortere et livs oplevelser?

 

Del siden: