Vinteropbevaring af campingvogn hos Dit Pulterkammer


 

Vinteropbevaring af campingvogne, både og mc

Plads til din sommerresidens – året rundt

Hos Dit Pulterkammer tilbyder vi vinteropbevaring og helårsopbevaring af din campingvogn, båd, mc – eller bare vinterdækkene. Priserne er i bund, og du har nem adgang til vinteropbevaring i vores afdelinger i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers eller Kolding. Mangler du plads til opbevaring af møbler, eksempelvis havemøbler og hynder, har vi også en løsning på dette i vores opvarmede og tørre opbevaringsrum.

Vinteropbevaring af campingvogn, båd eller mc

Det er typisk om vinteren, at det største behov for opbevaring af campingvogn og båd opstår. Hos Dit Pulterkammer har vi stor erfaring med den type vinteropbevaring – det gælder også sikker vinteropbevaring af mc, scootere og dæk. Vi sikrer dig tryg og bekvem opbevaring med

•    indhegnet, oplyst og videoovervåget opbevaring af din mc, campingvogn, båd mv.
•    dagligt tilsyn
•    mulighed for indendørs opbevaring i Kolding 

Opbevaring med plads til råderum

Hos Dit Pulterkammer har vi ingen ventetid. Du er med andre ord kun en enkelt opringning fra sikker opbevaring af din campingvogn, båd eller mc – eller et sommerferieophold for familiens motoriserede øjesten, hvis I har bestemt jer for en charterrejse i år.

Du er altid velkommen til at henvende dig personligt eller kontakte os via mail. Uanset hvad du vælger, sidder vi parate til at hjælpe dig og fortælle om vores fordelagtige priser og korte opsigelsesfrister.

Del siden: