Opbevaring og opmagasinering
- så enkelt kan det gøres

Plads til begejstring... over opbevaring og opmagasinering
hos Dit Pulterkammer - enkel og sikker 


1. Lej et opbevaringsrum

Book på telefon 87 37 02 03 alle ugens dage fra 06.00-23.00 eller book og betal online allerede nu for din opbevaring og opmagasinering - så er du klar til at flytte ind. Brug eventuelt vores rum- og prisberegner til at udregne rigtig størrelse og pris. Hvis du ringer eller kigger forbi, hjælper vi dig meget gerne med at finde den rigtige rumstørrelse til din opbevaring og opmagasinering og sørger for papirarbejdet. Det tager kun få minutter – så er du klar til indflytning.

2. Tag dit personlige opbevaringsrum i brug
Med din personlige kode har du adgang til dit pulterrum alle ugens dage kl. 06.00-23.00. Af- og pålæsning foregår under tag, og du kan frit benytte vores transportvogne og palleløftere. Brug dit pulterkammer, så ofte du har lyst. Det koster ikke ekstra. Kun du har nøglen til dit private pulterrum, så dine ting er i sikre hænder.

3. Tilpas eller opsig dit opbevaringsrum
Hvis dit behov for opbevaring og opmagasinering ændrer sig, kan vi løbende tilpasse størrelsen af dit lejemål til din aktuelle situation. Har du ikke længere brug for den ekstra plads til opbevaring og opmagasinering, kan du nemt ophæve dit lejemål. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister.

Del siden: