Sikker opbevaring
- derfor skal du vælge Dit Pulterkammer

Plads til sikker opbevaring og personlig service

Hos Dit Pulterkammer har vi altid plads til at yde både sikkerhed og service. Det gælder afdelingerne i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers og Kolding.

Ærligt og personligt
Ring eller kig forbi! Vi er klar med personlig service og en snak om dit behov for opbevaring – og vi finder hurtigt den rigtige løsning. Til den rigtige pris. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister, men til gengæld pulterrum i alle størrelser, så vi løbende kan tilpasse lejemålet efter dit behov for opbevaring.

Nemt og bekvemt
Du har adgang til dit opbevaringsrum alle ugens dage kl. 06.00-23.00. Området har automatiske døre og brede korridorer, ligesom vi naturligvis stiller transportvogne og palleløftere til din rådighed.

Sikkert og effektivt
Området er videoovervåget og sikret med hegn og el-porte. Der er adgangskontrol med personlig femcifret pinkode samt din individuelle låse på opbevaringsrummet. Rummene er rene og opvarmede – og dine ting i enhver forstand sikrede.

Dit Pulterkammer har ingen ventetid. Ring 87 37 02 03, book sikker opbevaring allerede nu direkte her på hjemmesiden. Du kan benytte vores rum- og prisberegner til at udregne den rigtige rumstørrelse og pris. 

Opbevaring med plads til flere tilfredse kunder

Vi gør vores bedste for, at du som kunde er tilfreds hos Dit Pulterkammer. Og vi vil naturligvis gerne have flere glade kunder, så hvis du kender nogen, der mangler plads til opbevaring, så fortæl dem om Dit Pulterkammer.

Del siden: