Vores billige flyttekasser er stærke
– både på holdbarheden og prisen

Billige flyttekasser - måske danmarks billigste!

Skal du flytte? Og måske have dele af dit indbo pakket ned i kasser til opbevaring? Så finder du markedets bedste og billigste flyttekasser hos Dit Pulterkammer. Du behøver ikke ha' et pulterkammer hos os, men du kan købe dem i en af vores afdelinger i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers eller Kolding.

 

Professionel
10 stk. 199,-
1 stk. 25,-
Budget
10 stk. 69,-
1 stk. 15,-
Bogkasse
10 stk. 69,-
1 stk. 15,-
  • Flyttekasser i modellen prof rummer 90 liter i meget kraftig kvalitet  – Bæreevne 30kg.
  • Budget flyttekasser er Danmarks billigste flyttekasser til dig, der vil gøre en god handel  – Bæreevne 16kg.
  • Bogkasser er et andet af vores specialer og sikrer dig kasser, der er ideelle til opbevaring og transport af bøger  – Bæreevne 16kg.

Priser på flyttekasser og hængelåse:

Flyttekasse Budget 1 stk. 15,-
Flyttekasser Budget 10 stk. 69,-
Flyttekasse Professionel 1 stk. 25,-
Flyttekasser Professionel 10 stk. 199,-
Flyttekasse Bogkasse 1 stk. 15,-
Flyttekasse Bogkasse 10 stk. 69,-
Hængelås logo  59,-
Hængelås Abus  89,-

Gode flytteråd

Brug flyttekasser
Pak ned i rigtige flyttekasser. De er forarbejdet til formålet, holder til lidt af hvert og er lettere at håndtere ved opbevaring og stabling. Det giver en bedre udnyttelse af flyttebilen og pulterrummet. Skriv på hver flytte- og opbevaringskasse, hvad den indeholder – så du nemt kan finde indholdet igen.

Brug tape og silkepapir
Brug silkepapir frem for gamle aviser, når du pakker skrøbeligt indbo ind. Så undgår du tryksværterester. Det kan ofte betale sig at tape papiret fast, ligesom den brede tape er fantastisk til at holde samling på de specielle skruer til væglampen – som du med fordel kan tape fast til ledningen.

Undgå de klassiske fejl
Pak ikke alle bøger eller vinflasker i den samme flyttekasse. En enkelt bog eller flaske vejer ikke meget, men en flyttekasse fuld af bøger er umulig at løfte. Fordel også glas og porcelæn i flere forskellige flyttekasser. Dine fine krystalglas overlever ikke, hvis de ligger oven på hinanden i samme kasse og bliver sat lidt for hårdt ned.

Vi er andet og mere end kasse tænkning

Du synes måske, vi lyder lovlig firkantede med al vores snak om flyttekasser. Men vi har mange andre gode tilbud at byde på; fleksibel opbevaring i opvarmede, rene og sikre rum, online booking af opbevaringsrum, pris- og rumberegner samt lån af gratis trailer.

Del siden: