Opbevaring i Aarhus, Randers og Kolding

Personlig opbevaring med høj sikkerhed hos Dit Pulterkammer

Er du glad for dit hus, men mangler opbevaringsplads til havemøblerne om vinteren og skiudstyret om sommeren? Mangler du et sted til opbevaring af dine ejendele, mens du er på jordomrejse – eller mens du venter på at flytte i drømmeboligen? Savner du simpelthen en permanent opholdstilladelse til din unikke samling af finsk keramik?
Uanset hvad, så har Dit Pulterkammer pladsen til, at du kan få plads til at være dig. Og du bestemmer selv, hvordan du bruger dit pulterrum; til vinteropbevaring, opbevaring i sommerferien eller ganske enkelt året rundt.

 

Er opbevaring bare varm luft? 
Ja, det er det faktisk! Vores pulterrum er nemlig altid tempererede og tørre (13-15 grader), for vi skruer op for varmen, når det er nødvendigt. Faktisk kan du betragte Dit Pulterkammer som en slags anneks til din bolig. Et anneks til opbevaring, du kan få i forskellige størrelser, for kortere eller længere tid – og beliggende i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers eller Kolding

 

Genvej til opbevaring – med rabat!
Hos Dit Pulterkammer er det muligt at booke online - direkte via hjemmesiden. Vi giver 10% rabat på alle bookinger foretaget online. Rabatten gælder i hele lejeperioden. Prøv også at se vore kampagnetilbud passer dig. Her er der mulighed for endnu højere besparelser på din opbevaring.

Sikkerhed er en selvfølge
Med Dit Pulterkammer får du en fleksibel og sikker opbevaring af næsten alt mellem himmel og jord. Du får fri adgang alle ugens dage via en personlig femcifret pinkode. Til gengæld sikrer de individuelle låse samt vores videoovervågning, hegn og el-porte, at uvedkommende ingen adgang får.

Du er altid velkommen til at kontakte Dit Pulterkammer hvis du skulle have spørgsmål.

Dit Pulterkammer er certificeret medlem af Danish Self Storage Association.

Del siden: