Lagerhotel - hvorfor vælge Dit Pulterkammer?

Plads til både sikkerhed og service

Hos Dit Pulterkammer har vi altid plads til at yde både sikkerhed og service. Det gælder vores lagerhotel i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers samt Kolding.

Ærligt og personligt
Ring eller kig forbi! Vi er klar med personlig service og en snak om dit behov for opbevaring – og vi finder hurtigt den rigtige løsning og lagerplads. Til den rigtige pris. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister, men til gengæld lagerrum i alle størrelser, så vi løbende kan tilpasse lejemålet efter dit behov for opbevaring.

Nemt og bekvemt
Du har adgang til din lagerplads alle ugens dage kl. 6.00-23.00. Området har automatiske døre og brede korridorer, ligesom vi naturligvis stiller transportvogne og palleløftere til din rådighed.

Sikkert og effektivt
Området er videoovervåget og sikret med hegn og el-porte. Der er adgangskontrol med personlig femcifret pinkode samt individuelle låse på alle rum. Rummene er rene og opvarmede – og dine ting i enhver forstand sikrede.

Dit Pulterkammer har ingen ventetid på lagerhotel. Ring 87 37 02 03, book allerede nu direkte her på websitet. Du kan benytte vores rum- og prisberegner til at udregne den rigtige rumstørrelse og pris.

Del siden: