Opbevaring i Aarhus Vest
– nem og sikker hos Dit Pulterkammer

facade af Dit Pulterkammer i Aarhus Vest
Dit Pulterkammer Aarhus Vest
Sommervej 17
8210 Aarhus V
Telefon: 87 37 02 03

info@pulterkammer.dk
Adgang til din opbevaring:
Alle ugens dage 06:00-23:00

Vi tager telefonen:
Alle ugens dage 06:00-23:00

Personlig betjening:
Ring 87 37 02 03 og lav en aftale for personlig betjening eller om afhentning af flyttekasser.
Book opbevaring i Aarhus Vest hos Dit Pulterkammer
Prøv vores Rum- og prisberegner
Rum- og prisberegner til opbevaring hos Dit Pulterkammer Aarhus Vest


Dit Pulterkammer i Aarhus Vest har siden 2009 sikret kunderne professionel og fleksibel opbevaring i det vestlige Aarhus. Du finder Dit Pulterkammer i Aarhus Vest tæt på beboelsesområder, industri og motorvej E45. Og den nære beliggenhed i forhold til beboelsesområder, kollegier og Aarhus C er ikke tilfældig, da vi i høj grad bygger på en ide om pulterrum til private.

Mangler du et ekstra værelse til opbevaring af vintertøjet, vinsamlingen eller vinterdækkene? Eller har du som studerende brug for opmagasinering til bogsamlingen eller ved udlandsophold? Dit Pulterkammer i Aarhus Vest har den rigtige løsning til dig – og flere buslinjerne holder lige udenfor.

Opbevaring i Aarhus Vest - plads til erhvervslivet

Vi servicerer dog også en lang række virksomheder. Faktisk er omkring en fjerdel af vores kunder erhvervsdrivende, der benytter sig af vores opbevaringsmuligheder. Og den nære beliggenhed til afkørsel 47 på motorvej E45 gør det nemt at komme til os. Ikke bare fra Aarhus centrum, men også fra områder som:
 

  • Tilst
  • Brabrand
  • Mundelstrup
  • Sabro
  • Bazar Vest

Sikker opbevaring af alt mellem himmel og jord

Dit Pulterkammer i Aarhus Vest har opbevaring af næsten alt. Vi har blandt andre en del erhvervskunder fra Bazar Vest, en internetvinhandel og flere fotografer, der bruger vores lagerhotel. Vores pulterrum og lagerhotel er nemlig velisoleret, tempereret og døgnovervåget, så du trygt kan opbevare både elektronisk udstyr og årgangsvine.

Et godt råd om opbevaring

Er du privatkunde har vi også plads til stort set alt, du måtte have brug for at få opmagasineret. Og foruden plads har vi et godt råd til dig: I stedet for et større pulterrum kan du i mange tilfælde have fordel af at leje to mindre. Så kan fruen nemlig let komme til kjolerne og de høje sko, mens herren slipper for at flytte 46 flyttekasser for at komme til fiskegrejet eller snowboardet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere råd og vejledning, så du får lige netop den opbevaringsløsning, der matcher dine behov. Du kan også benytte dig af vores rum- og prisberegner og online booking. Det er nemt og hurtigt.

 

afd_billeder_aarv_01
afd_billeder_aarv_02
afd_billeder_aarv_03
afd_billeder_aarv_04
afd_billeder_aarv_05
afd_billeder_aarv_06

Her kan du få en fornemmelse af nogle af rumstørrelserne i Aarhus Vest.
Klik på billederne for at se rummet i Google Streetview.

aarh_v_4m3
aarh_v_9m3
aarh_v_15m3
aarh_v_20m3
aarh_v_30m3
Del siden: