Opbevaring i Aarhus Syd
– professionel og høj sikkerhed i Højbjerg

facade af Dit Pulterkammer Aarhus Syd
Dit Pulterkammer Aarhus Syd
Michael Drewsens Vej 3
8270 Højbjerg
Telefon: 87 37 02 03

info@pulterkammer.dk
Adgang til din opbevaring:
Alle ugens dage 06:00-23:00

Vi tager telefonen:
Alle ugens dage 06:00-23:00

Personlig betjening:
Mandag 09:00-12:00
Onsdag 14:00-17:00
Fredag 09:00-12:00
Book opbevaring i Aarhus Syd hos Dit Pulterkammer
Prøv vores Rum- og prisberegner
Rum- og prisberegner til opbevaring hos Dit Pulterkammer Aarhus Syd


Dit Pulterkammer i Aarhus Syd har eksisteret siden 2000 og er den næstestørste af Dit Pulterkammers afdelinger. Aarhus Syd afdelingen, der mere præcis ligger i Højbjerg, råder over ca. 1000 pulterrum til opbevaring samt udendørs opbevaring på vores indhegnede, døgnovervågede areal. Vores opbevaringsrum er mellem 2 og 60 m3.

Opbevaring i Aarhus Syd for kunder fra nær og fjern

Dit Pulterkammer i Aarhus Syd tager sig også af kunderne sydpå – faktisk så sydligt som Malta. De fleste af vores kunder bor dog lidt tættere på og kommer typisk fra områder som:
 

  • Højbjerg 
  • Viby
  • Stautrup
  • Skanderborg
  • Malling
  • Beder
  • Odder
  • Tranbjerg
  • Mårslet
  • Galten


Vi er nemme at nå via Viby Ringvej, Oddervej og Motorvej E45, men du kan også tage bussen til Dit Pulterkammer i Aarhus Syd – vi har flere linjer holdende næsten lige uden for døren.

Opbevaring af alt fra hårplejeprodukter til autocampere

Langt de fleste af vores kunder er private. Gennem tiderne har vi haft alt fra musikforeninger, der havde brug for opbevaring af noder og instrumenter til folk, der havde brug for opmagasinering af eksotiske samlinger. Vi har også en kunde med to privatbiler, som var stærkt udsat for hærværk. Så nu står den ene bil altid forsvarligt indhegnet og overvåget hos os.

Dit Pulterkammer i Aarhus Syd har også erhvervskunder. Vores udendørs opbevaring benyttes blandt andet af en institution, der har sine autocampere stående side om side med de biler, vi opbevarer for autoforhandlere. På det indendørs lagerhotel har vi opbevaring af både hårplejeprodukter og vin, og med temperaturstyrede opbevaringsrum kan vi trygt og sikkert opbevare næsten alt.

Aarhus Syd, Højbjerg - tæt på kunderne

Vi er tæt på kunderne i mere end en forstand. Dels har vi et nært forhold til mange af de trofaste kunder, som har benyttet sig af vores opbevaringstilbud i årevis. Dels er vi så begejstrede for faciliteterne, at vi selv har valgt at benytte Dit Pulterkammer i Aarhus Syd til privat opbevaring.

Vi vil også gerne yde dig en nærværende service, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning – så du får lige netop den opbevaringsløsning, der matcher dine behov. Du kan også benytte dig af vores rum- og prisberegner og online booking. Det er nemt og hurtigt.

 

afd_billeder_aars_01
afd_billeder_aars_02
afd_billeder_aars_03
afd_billeder_aars_04
afd_billeder_aars_05
afd_billeder_aars_06

Her kan du få en fornemmelse af nogle af rumstørrelserne i Aarhus Syd.
Klik på billederne for at se rummet i Google Streetview.

aarh_s_2m3
aarh_s_75m3
aarh_s_12m3
aarh_s_18m3
aarh_s_42m3
Del siden: