Depotrum i Aarhus, Randers eller Kolding
– få overblik og plads til opbevaring

Plads til overblik – rum til effektivitet

Har du brug for et depotrum til campinggearet og ungernes bobslæde? Eller et eksternt depotrum til virksomhedens arkiv eller varesortiment. Dit Pulterkammer i Aarhus Nord, Aarhus Syd, Aarhus Vest, Randers og Kolding har rum til det hele.

Er pladsen trang, og savner du overblikket? Eller har du brug for et pluklager nær hjemmeadressen? Så er et depotrum hos Dit Pulterkammer måske løsningen for dig. Vi tilbyder effektiv service og høj sikkerhed:
 

  • Vi tilbyder hjælpemidler til transport af gods og gode tilkørselsforhold for vognmænd
  • Vi kan løbende tilpasse dit depotrum til nye ønsker og behov
  • Du får et depotrum med god beliggenhed, let adgang og kort opsigelsesfrist
  • Du får fri adgang til dit opbevaringsrum alle ugens dage via en personlig femcifret kode
  • Du bruger din egen lås og videoovervågning, hegn og el-porte sikrer, at uvedkommende ingen adgang får

Book et depotrum online og få 10% online rabat

Dit Pulterkammer gør det nemt at booke et opbevaringsrum. Faktisk kan du booke dit depotrum online her og nu. Vi giver dig oven i købet 10% online rabat i hele lejeperioden.
 

Depotrum med 10% online rabat


Vi sidder også klar på telefon 87 37 02 03 alle dage mellem kl. 06:00-23:00, hvis du vil have en personlig snak og gode råd om størrelse af depotrum og muligheder for løbende at tilpasse dit opbevaringsbehov. Du er også altid velkommen til at besøge os og tage et kig på vores faciliteter. Husk også at vi har Danmarks billigste flyttekasser.

Rigeligt rum til sikkerhed

Dit Pulterkammer tilbyder depotrum til særdeles fornuftige priser. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange opsigelsesfrister, og det er nemt at skifte til et andet opbevaringsrum, hvis dine behov ændrer sig.

Vi har også rum til sikkerhed, når det handler om forsikring. Da det ikke er alle forsikringer, der dækker dit gods uden for hjemmet og firmaets grund, kan du med fordel benytte dig af vores forsikringsmægler.

 

Depotrum i Aarhus - spar mindst 25%

Del siden: